Toko payun dipimpin tepi cahayana saluran surat tanda sisi nyabak tanda surat iklan

Pedaran pondok:

1. Diménsi (W x H) Disaluyukeun sakumaha pikeun pamundut anjeun 2. Neon Flex Jaket Milky jaket bodas atanapi jaket Berwarna 3. LED Colors Beureum, hejo, koneng, oranyeu, bodas, haneut bodas, pink, és biru, biru tua, cahaya biru, acuk, ungu 4. Papan backboard 5mm Acrylic plate 5. Acrylic board color Transparan / hideung / warna 6. Backboard bentukna Square square; motong sapanjang bentuk; motong sapanjang hurup 7. LED Power Adapter Standar 230V atanapi 110V LED power adapter, CE ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. Diménsi (W x H)

Disaluyukeun sakumaha per pamundut anjeun

2. Jaket Neon Flex

Jaket bodas susu atanapi jaket Berwarna

3. Kelir LED

Beureum, héjo, konéng, oranyeu, bodas, haneut bodas, pink, és biru, biru tua, biru ngora, mawar, ungu

4. Papan latar

5mm pelat akrilik

5. Warna papan akrilik

Transparan / hideung / warna

6. Bentuk backboard

Papan pasagi; motong sapanjang bentuk; motong sapanjang surat

7. LED Power adaptor

Standar 230V atanapi 110V LED kakuatan adaptor, CE, RoHS, UL didaptarkeun, EU / UK / AU / US Plug

8. Bagian Utama

Pelat akrilik, neon flex, catu daya, asesoris pikeun instalasi

Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs4
Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs5
Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami