Parobihan warna RGB dipimpin pencahayaan tanda dasarna hurung

Pedaran pondok:

Konci Led Led Edge cahayana Fitur Fitur Produk nunjukkeun logo, tanda hiasan, iklan mérek Bahan acryic, led, aluminium Ciri deboss, emboss, laser cut, percetakan logo nunjukkeun hasil 3D rgb dipingpin warna ngarobih gaya barang gampang nuturkeun gaya pelanggan Kauntungan dina pangiriman barang sareng gancang ngagancangkeun gaya OEM sareng desain pelanggan damel 100% gurantee saatos jasa penjualan


Detil Produk

Tanda Produk

Kecap Konci

Led Edge cahayana Sign

Fitur Produk

Nampilkeun logo, tanda hiasan, iklan mérek

Bahan

acryic, led, aluminium 

Ciri-cirina

deboss, emboss, laser cut, percetakan logo nunjukkeun hasil 3D 

rgb dipingpin warna ngarobah 

gaya item gampang nuturkeun gaya konsumén 

Kauntungannana   

dina pangiriman barang sareng gancang damel gancang

Gaya OEM sareng desain pelanggan damel

Jaminan 100% saatos jasa jual

RGB color changing led lighting up base edge lit sign (1)
RGB color changing led lighting up base edge lit sign (2)
RGB color changing led lighting up base edge lit sign (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami