2020 EuroShop Tembongkeun

Waktos Moro Senang Di Dusseldorf Pikeun Nganjang 2020 EuroShop Show sareng Rapat sareng Klién Tua Kami Dina Ruang Paméran.

EuroShop mangrupikeun pameran dagang panggedéna pikeun syarat investasi ritel. Berorientasi ka hareup sareng dinamis salaku industri nyalira, pameran dagang nampilkeun dirina dina dalapan dimensi ritel anu pikaresepeun sareng sadaya tren sareng topik anu mindahkeun masa depan.
Milarian rupa-rupa produk dina database kami, bahkan saatos tradefair na.

EuroShop diposisikan salaku acara ritel anu paling relevan, hiji inovasi sareng platform tren; forum diskusi sareng brainstorming ideu kréatip.

2020 EuroShop Show

Dina acara trénsial, kami bakal méréskeun inovasi pang anyarna dina tampilan sareng akrilik tampilan anu aya. Solusi anu ngagaduhan kapasitas anu luhur pikeun nyiptakeun, mastikeun daya tahan éstétis sareng fungsional bérés sareng hormat pikeun lingkungan kalayan komposisi berkelanjutan.


Pos waktos: Dec-10-2020