Ngaran Plater Holder

  • Clear Acrylic Business Card Holder Display Office Stand Desktop Name Card Organizer

    Hapus Acrylic Business Holder Holder Display Office Stand Desktop Name Card Organizer

    MOQ Minimum order kuantitas 400 pcs, Beuki kuantitas, langkung mirah. Paking 24 pcs / ctn Custom-made Ukuran 9,7 × 3,5x5cm Logo Anjeun tiasa ngarobih logo anu anjeun pikahoyong, tapi éta henteu tiasa ngalanggar. Beurat 50g / pc Warna warna transparan, waktos Sampel waktos hideung 7 dinten waktos kiriman 3000 set dina waktos 10 dinten Jangka Bayaran T / T EXW 30% T / T sateuacana, mayar kasaimbangan sateuacan kintun FOB L / CL / C jumlahna langkung ti 50.000 USD, urang tiasa nampi L / C di ...
  • Acrylic Slanted Sign Holders with Brochure Pocket Desktop Plastic Sign Holder Display

    Panyekel Tanda Acrylic Slanted kalayan Brochure Pocket Desktop Plastik Sign Holder Display

    Bahan Bahan Akrilik Impor Berkualitas Tinggi (PMMA) OEM & ODM Ditarima Paket Standar Sampel Waktos Dina 5 Logo Logo Sadia dina percetakan sareng Logo Khusus Bentuk Pasagi atanapi ngarobih Kualitas 100% jaminan kualitas Harga Kompetisi Pabrik Harga Langsung Permukaan Tingkat karasa pisan sareng rata nyaéta Modern, elegan , permukaan lemes
  • Transparent Acrylic shoes display stand sign holder for super mall

    Sapatu Acrylic transparan tampilan wadah tanda nangtung pikeun super mall

    Ngaran produk sapatu Acrylic Transparan tampilan wadah tanda pikeun super mall Bahan Acrylic Warna Transparan Fungsi Nyepeng sapatu Pakét 500 pcs / ctn Ukuran kemasan 50 * 40 * 35cm Cara pangiriman ku express, ku laut atanapi ku waktos hawa Diterangkeun 3-7 dinten
  • Wood Base Acrylic Table Wedding Sign Holder For Sheetsign Holders

    Panyekel Tanda Akrilik Dasar Kayu Base Holder Tanda Kawinan Pikeun Panyekel Sheetsign

    Oak Wood sareng High Clear Acrylic 10 sét alas Kayu Sareng Lambaran Acrylic Hébat kalebet. Panyekel kartu ieu saé saderhana, bérés kai sareng lemes, beurat sareng awét, dasar kai nganggo alur sapanjang panjangna, Lembar akrilik jelas sakumaha kristal, tiasa ngalebetkeun kai dasar kalayan gampang. Gawe sareng méja nomer nangtung, wadah tanda leutik atanapi wadah kartu ménu. Sampurna pikeun kafé, réstoran, toko eceran, kawinan, pésta, banquet, parasmanan, pancuran panganten atanapi acara perayaan naon waé. Kai ta ...
  • Simple design Name Plate Acrylic Name Card Holder

    Desain saderhana Pelat Panyekel Kartu Ngaran Akrilik

    Bahan Produk Acrylic-friendly Acrylic, Plexiglass, Perspex, Lucite Spésifikasi 1. Lukisan logo wilujeng sumping. 2. Ukuran tiasa ngaropea atanapi sarat séjén. 3. Kandel tiasa sakitar 5,8,10mm, atanapi papan akrilik anu transparan 4. Papan transparan / jelas. 5. Edges digosok. Kauntungannana 1. Rupa-rupa wadah kartu nami akrilik dihasilkeun ku kami pisan kapaké sareng dina bentuk modis. 2. Sadaya wadah kartu nami akrilik urang didamel tina lambaran plastik anu langkung unggul. 3. Ngaran akrilik ...
  • Business card holder acrylic display stand, clear acrylic business name card holder for desk

    Pamilik kartu bisnis tampilan tampilan akrilik, jelas kartu nami bisnis akrilik jelas pikeun méja

    1. Kartu tampilan akrilik urang nangtung gaduh transparansi tinggi, desain saderhana, pangaruh tampilan anu saé. 2. Jantenkeun produk anjeun langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun. 3. Bantosan pikeun ngamajukeun penjualan produk anjeun. 4. Cocog pikeun perusahaan, hotél, paméran, paméran kartu nama balanja. 5. Desain palanggan wilujeng sumping. 6. Pabrikan 100% kalayan Pangalaman Langkung ti 15 Taun. 7. Pamilihan Bahan Pangsaéna ti Pembekal Terpercaya. 8. Pesenan Leutik Ditampi sareng Siklus Produksi Gancang. 9. Dedicated Merchandiser sareng QC ...
  • Acrylic Rotating Display Table Card Clear Advertising Tent Card Stand

    Acrylic Rotating Display Table Card Hapus Pariwara Kartu Stand Stand

    Ngaran produk genep méja sisi sisi wadah ménu Warna Transparan Ukuran 180 * 180MM Kandel 4MM MOQ 100 PCS OEM / ODM Avaiable sareng Wilujeng sumping Bahan Acrylic Packing Carton