Menu & Tanda Panyekel

  • A4 menu display stand magnetic 8.5×11 T shape clear acrylic sign holder

    A4 ménu tampilan nangtung magnét 8,5 × 11 T bentuk jelas wadah tanda akrilik

     Bahan akrilik Warna ukuran ukuran disesuaikan kapasitas produksi 10000 pcs / dinten Kauntungan Kualitas luhur, Harga kalapa, Rupa-rupa warna tiasa disayogikeun Sértipikat SGS, ROHS Port Xiamen
  • A5 T Insert Countertop Vertical Standing Acrylic Menu& Sign Holders Double Sided Table Top Display Stand Cookbook Stand

    A5 T Selapkeun Countertop nangtung nangtung Menu Acrylic & Tanda Panyekel Ganda Sisi Méja Top Tampilan Ngadeg Cookbook Stand

    Fitur Holder Tampilan Dua Sisi, tampilan sisipan T. Dijieunna tina akrilik jelas / Akrilik kalayan ujung anu digosok, jelas-sakumaha-kaca akrilik pikeun nunjukkeun pandangan lengkep sisipan anjeun. Lambang tampilan anu tiasa dianggo pikeun horisontal atanapi vertikal, éta cocog pikeun nempatkeun tanda dina counter counter, tembok, méja, méja. Cocog pikeun ngeposkeun bewara, signage, grafik sareng menu ku cara anu pikaresepeun. Digunakeun sacara lega di toko ritel, toko, lembaga perumahan, lobi, pameran, Layanan Pangan, Supermarket, Istirahat ...
  • Acrylic Sign Menu Holder Clear Display Table Tent Card Holders With Black Basement

    Panyekel Menu Tanda Akrilik Hapus Témpél Kartu Téntén Panyekel Kalayan Bawah Hideung

    Bahan Acrylic Sign Menu Holder Clear Display Size Customized LOGO Tambahkeun logo anjeun nyalira atanapi ngadukung khusus OEM & ODM Diterima Packing Tamu buku opp bag / karton / bulk (atanapi paket anu anjeun resep) Cara pamayaran Paypal, T / T, urutan jaminan alibaba, kulon union. Deposit 70% + kasaimbangan 30% sateuacan kintun, upami nilai barang saluareun 8000 Pangiriman AS 1. Kirimkeun barang ku express nganggo DHL, FeDex, TNT atanapi UPS, pikeun mastikeun barang-barang tiasa sumping dina kaayaan anu saé ...
  • Clear T Style 5×7 A5 Acrylic Mattresses Bottom Loading Sign Holder with Polished Edges

    Jelas T Style 5 × 7 A5 Kasur Akrilik Handap Ngadaptarkeun Panyekel Tanda ku ujung Dipoles

    Nami Roduct Panyekel tanda Aacrylic Warna produk Transparan atanapi khusus Bentuk Disaluyukeun Aplikasi Restaraunts, acara dagang, area resepsi, sakola, perkawinan, pamakean Brosur Panyimpenan & leaflet waktos pangiriman 10 dinten damel Metode pamayaran TT, kartu kiridit, paypal Naha nampi kustomisasi Leres
  • Concise design restaurant table top A5 metal glass flip menu card sign holder

    Desain réstoran ringkes méja top A5 logam kaca flip kartu tanda wadah

    Ieu mangrupikeun tabel top flip anu nganggo wadah kartu ménu réstoran A5 logam sareng gelas. Éta cocog pikeun sadaya réstoran, gudang anggur sareng toko mérek sanés anu dianggo. Éta didamel tina pelat logam, tabung logam sareng gelas. Rak tampilan ménu sadayana tiasa ningalikeun piring anjeun dua sisi. Saha waé anu bakal merhatoskeun piring anjeun iraha waé. Nalika anjeun nempatkeun kana méja, konsumén tiasa milih piring karesepna numutkeun kahoyong. Ngidinan konsumén ngartos sareng ningali piring anjeun langkung caket ...
  • Custom L Shape Slant Back Desktop Plastic Sign Holder Acrylic Display Stand

    Custom L Wangun Slant Balik Desktop Plastik Tanda Holder Acrylic Display Stand

    1. tampilan akrilik ieu didamel tina akrilik awét, anu gaduh pustaka tonggong deui ngagaduhan rupa-rupa ukuran sareng bentuk pikeun nampung rupa-rupa sarat tampilan. 2. Desain miring ngamungkinkeun pikeun nonton literatur anu dijaga dimana waé anjeun nempatkeunana. Luncat ka tukang pikeun langkung gampang ditingali nalika dianggo di handapeun tingkat panon dina jandéla toko atanapi dina plinths. 3. Tampilan akrilik cocog pikeun dianggo di toko, toko ritel, réstoran atanapi takeaways, tukang rias atanapi tata rambut ....
  • Wall mount acrylic sign holder 8.5×11 with adhesive tape,set of 6

    Témbok anu dipasang témbok akrilik 8,5 × 11 nganggo pita perekat, set 6

    témbok dipasang tanda akrilik 8,5x11dengan pita perekat 1. didamel nganggo bahan akrilik jelas 1mm 2. 2 kasét busa perekat panjangna 14cm. 3. pita perekat anu kuat anu tiasa ditunda témbok pageuh. Ngaran produk témbok dipasang tanda akrilik 8,5x11dengan pita perekat Diménsi 216mm * 282mm * 4mm Pakét metode 6 pcs salaku 1 unit, 18 unit angkatan kana master karton kalayan bungkus gelembung, 11kg salaku prosés prosés GW Produk, grinding, polishing, laser ukiran, sandblast, Ngabentuk panas-ngabentuk, ...