Panyekel Cincin Perhiasan

  • 9 Tier Clear Acrylic Display Riser Ring & Retail Jewelry Stand

    9 Tier Clear Acrylic Display Riser Ring & Retail Perhiasan Stand

    Item 9 Tier Clear Acrylic Display Riser Ring & Retail Retail Stand Material Acrylic Color Clear, Customize Size 5.4 H 7.3 W 7.3 L (in inci), ngarangkep Packing pp bag / bubble bag / shrink package / box box + poly foam + karton Beurat 1.5 kg / pc Pamayaran West Union, TT, LC, Paypal dll MOQ 300 pcs Sampel Tampi sampel (Pamayaran lengkep, atanapi mayar sampel heula sareng ngabalikeun duit nalika mesen tempat) Waktos Pangiriman Gumantung kana jumlah sareng desain. ...
  • Acrylic Jewelry Display Holder Earrings

    Anting Panyekel Perhiasan Acrylic

    Nami produk Tilu potongan pigura anting stereo melengkung Warna Bodas, hideung, transparan Ukuran Diménsi ditingalikeun dina gambar. Fungsi Perhiasan Bahan Akrilik tampilan sareng neundeun Hébat panginget Asesoris mangrupikeun alat peragaan, teu kaasup penjualan
  • Custom acrylic ring holder acrylic jewellery display

    Paméran cincin akrilik custom tampilan perhiasan perhiasan akrilik

    Fitur * Dijieunna tina High Clear Acrylic Crystal Material, Fashion and High-end. * Desain Cone Bentuk, saderhana tapi mangpaat, tiasa nahan hiji atanapi dua lembar Cingcin. * Ukuran: 2,68 × 1.0 inci (68x25mm). * Pakét kalebet 10 pcs wadah cincin kerucut. * Témbong Kerucut anu jelas jelas gaduh cerminan cahaya, bakal ngantep cincin disayogikeun langkung pikaresepeun sareng éndah, sampurna dianggo di toko ritel, paméran, toko Perhiasan pikeun tampilan acara karajinan.
  • Jewelry Display Clear Acrylic 48 Holes Earring Holder Earring Acrylic Display Stand

    Tampilan Perhiasan Jelas Acrylic 48 Liang Subang Anting-anting Earring Acrylic Display Stand

    Ngaran produk kotak nonton akrilik khusus Bahan akrilik Warna jelas, tiasa dipilih toko Pamakéan sareng mésér desain naon waé OEM / ODM Téhnologi Sadia Téhnologi prosés perekat anu saé, sareng impor polesan intan, ujung anu mulus lemes anu henteu ngeruk.
  • Jewelry Earrings Display Clear Acrylic Stands

    Anting Perhiasan Tampilan Jelas Akrilik Ngadeg

    Barang Barang Anting Perhiasan Pesenan Tampilkeun Jelas Acrylic Ngadeg Blok kanggo Perdagangan Pameran Galeri Foto Pameran Pameran Bahan Acrylic Warna Hapus Ukuran 1.7 ″ x1.7 ″ x 0.6 ″, jangkungna 3,5 4 /4.3 ″ /5.1 ″ ngarobih Ngepak pp kantong / kantong gelembung / ngaleutikan bungkus / kotak kado + poli busa + karton Beurat 0,5kg / pc
  • jewelry ring display modern Clear acrylic glass unique ring holder

    tampilan cincin perhiasan modern Jelas kaca akrilik jelas cingcin unik

    Warna Bentuk Transparan Square, Babak, Henteu Teratur sareng sajabana Wilujeng sumping Bahan Bentuk Adat 3mm Akrilik MOQ 100 pcs per gaya pikeun ukuran standar lembar waktos Diterangkeun 15-25 dinten (Punten kontak kami, éta gumantung kana jumlah pesanan) Pengiriman Ku Express FEDEX, DHL , EMS, UPS, TNT and By Sea, sareng sajabana Aplikasi 1. Industri gedong: panto sareng jandéla kedap suara, topeng pertambangan, bilik telepon, sareng sajabana 2. Industri iklan: Kotak lampu, tanda, plang, bingkai pameran, e ...
  • L shape acrylic ring holder clear acrylic earring display stand

    L bentuk akrilik cingcin akrilik jelas tampilan anting anting akrilik

    Bahan Bahan Akrilik Impor Berkualitas Tinggi (PMMA) OEM & ODM Ditarima Paket Standar Sampel Waktos Dina 5 dinten Logo Sayogi dina percetakan sareng Logo Khusus Bentuk khusus kualitas 100% jaminan kualitas Harga Kompetisi Pabrik Harga Langsung Permukaan Tingkat karasa sareng rata nyaéta Modern, elegan, mulus permukaan Warna warna anu jelas atanapi khusus