tinggi badag RGB warni cahayana acrylic anggur wadah cangkir

Pedaran pondok:

Nami produk RGB ageung ageung warna-warni cahayana cangkir anggur acrylic Bahan Bahan Akrilik Warna jelas Dimensi ukuran khusus MOQ 200 pcs Logo silkscreen, ukiran laser, Paket Percetakan UV polybag + busa + kotak karton Waktos Sampel 3-5 dinten damel waktos Leam 15-20 dinten damel , dina waktos pangiriman


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

tinggi badag RGB warni cahayana acrylic anggur wadah cangkir

Bahan

Akrilik 

Warna

jelas 

Diménsi

ukuran ngarobih 

MOQ 

200 pcs

Logo

silkscreen, ukiran laser, UV Percetakan

Pakét

polybag + busa + kotak karton

Sampel Waktos

3-5 dinten damel

Waktos Leam

15-20 dinten damel, dina waktos pangiriman

high big RGB colorful illuminated acrylic wine cup holder (2)
high big RGB colorful illuminated acrylic wine cup holder (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami