FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Kumaha ngeunaan kapasitas produksi anjeun?

 

Pabrik urang gaduh langkung ti 6000 , sareng langkung ti 100 padamel damel di dieu.

 

Kami gaduh mesin motong CNC, mesin pemotong laser, mesin Polandia, sareng sajabana.

 

Biasana, urang tiasa ngarengsekeun pesenan dina saminggu.