Tepi Lit Acrylic Tanda

  • 12v Led Illuminated Edge Lit Aluminium Base Sign

    12v Diterangkeun Tepi Diterangi Tepi Aluminium Base Sign

    Ngaran produk Ukuran Pabrik Oem Disesuaikan sareng Bentuk 12v Diterangkeun Tepi Lit Aluminium Base Sign Material Acrylic, Ukuran Aluminium Customized Customized Screw Features Waterproof, tahan lama Asesoris Masang sekrup, 1: 1 masang témplat Aplikasi Indoor sareng outdoor, hotel, kantor, mall, jst. Bungkusan dibungkus ku gelembung, karton Kayu lapis khusus
  • Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign

    Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign

    Ngaran produk Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign Material acrylic, stainless steel Anti karat, teu aya deformasi, henteu luntur, seueur warna stainless steel sayogi, tahan korosi, tahan cai, seuneu. Bingkai stainless steel opsional, beusi, logam Produk réngsé Gampang dipasang, beroperasi numutkeun gambar pasang instalasi 1: 1 sareng modul sumberdaya pilihan lampu manual, LED strip, kami nganggo UL / CE kabukti LED, biasana tiasa nganggo 6-8ye .. .
  • Custom Acrylic Led Edge Lit Uber Led Resin Sign

    Custom Acrylic Led Edge Lit Uber Led Resin Sign

    Bahan Tipe Akrilik Tembok Dipasang Fitur Modél LED Tahan Cai Wangun Sértipikat Kustom CE, ROSH Pangaruh Pangaruh Statis Pakét Foam + Kertas kotak + kai Sampel Leadtime 6 dinten DESAIN Nampi kustomisasi, sababaraha eusi, bentuk, ukuran pikeun pilihan anjeun OEM / ODM Avainable Rantai Dianggo Toko, Bar , Pameran, Mal, Supermarket… Logo UV Percetakan / Layar Sutra Karakteristik 1. Sarankeun nganggo ker salaku iklan ...
  • Mini Letters Custom 3D Acrylic Led Edge Lit Channel Letter Sign

    Huruf Mini Custom 3D Acrylic Led Edge Lit Channel Letter Sign

    Ngaran Produk Backlit Channel Letter Sign tanpa Metode Instalasi Akrilik Bahan Sekrup - # 304 atanapi # 316 Stainless Steel - Modul LED Suhu Warna (CCT) 3000k - 15000k Rata-rata lébar stroke 1cm Seumur Hidup: Langkung ti 3 Taun Single Surat Ukuran 10cm-500cm Inténsitas Tiasa dianggo antara -40 ℃ (-40 ℉) dugi ka 80 ℃ (176 ℉) Surat Jerona (Kandel) 1cm-30cm Sértipikat: CE / UL / ROHS Warna / Font Sakur warna sareng font anu disaluyukeun Téhnologi Sadia ...
  • Store front led edge lit channel letter sign side punching advertising letter signs

    Toko payun dipimpin tepi cahayana saluran surat tanda sisi nyabak tanda surat iklan

    1. Diménsi (W x H) Disaluyukeun sakumaha pikeun pamundut anjeun 2. Neon Flex Jaket Milky jaket bodas atanapi jaket Berwarna 3. LED Colors Beureum, hejo, koneng, oranyeu, bodas, haneut bodas, pink, és biru, biru tua, cahaya biru, acuk, ungu 4. Papan backboard 5mm Acrylic plate 5. Acrylic board color Transparan / hideung / warna 6. Backboard bentukna Square square; motong sapanjang bentuk; motong sapanjang hurup 7. LED Power Adapter Standar 230V atanapi 110V LED power adapter, CE ...
  • Acrylic Neon Custom Board Holder Light Indoor Edge Lit Base Laser Engraving LED Sign

    Acrylic Neon Custom Board Holder Light Indoor Edge Lit Base Laser Engraving LED Sign

    Ieu kado leutik populér pisan. Mimiti, urang parantos ngaluluskeun sistem sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Urang gaduh 14 taun pangalaman manufaktur. Éta ku kabel listrik, tiasa langsung dicolok kanggo dianggo. Éta diwangun ku dua bagian, bagian bercahya nyaéta bahan akrilik kualitas luhur. Dasar na kai. Bagéan pola na nyaéta nyetak layar sutra, ngagunakeun cet lingkungan, caket anu saé, henteu gampang dikupas. Dasar kai ngagaduhan tékstur anu saé sareng dukungan, stabil klasik. Nya b ...
  • RGB color changing led lighting up base edge lit sign

    Parobihan warna RGB dipimpin pencahayaan tanda dasarna hurung

    Konci Led Led Edge cahayana Fitur Fitur Produk nunjukkeun logo, tanda hiasan, iklan mérek Bahan acryic, led, aluminium Ciri deboss, emboss, laser cut, percetakan logo nunjukkeun hasil 3D rgb dipingpin warna ngarobih gaya barang gampang nuturkeun gaya pelanggan Kauntungan dina pangiriman barang sareng gancang ngagancangkeun gaya OEM sareng desain pelanggan damel 100% gurantee saatos jasa penjualan