Custom Acrylic LED Parfum Botol Parfum Stand Stand with Remote Control for Bar

Pedaran pondok:

Bahan Akrilik / Perspex / PMMA Warna Transparan atanapi Ketebalan warna-warni Disalin Téknologi Polisi, motong, panas bending, laser ukiran Gravitasi 1.2 g / cm3 Pamakéan Toko tampilan, tampilan produk, tampilan perhiasan, tampilan kosmétik


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan Akrilik / Perspex / PMMA
Warna Transparan atanapi warni
Kandel Disaluyukeun
Téknologi Polishing, motong, panas ngabengkokkeun, ukiran laser
Gravitasi 1,2 g / cm3
Pamakéan Tampilan Toko, produk tampilan nangtung, tampilan perhiasan, tampilan kosmétik
Custom Acrylic LED Perfume Bottle1
Custom Acrylic LED Perfume Bottle2
Custom Acrylic LED Perfume Bottle3
Custom Acrylic LED Perfume Bottle4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami