Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign

Pedaran pondok:

Ngaran produk Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign Material acrylic, stainless steel Anti karat, teu aya deformasi, henteu luntur, seueur warna stainless steel sayogi, tahan korosi, tahan cai, seuneu. Bingkai stainless steel opsional, beusi, logam Produk réngsé Gampang dipasang, beroperasi numutkeun gambar pasang instalasi 1: 1 sareng modul sumberdaya pilihan lampu manual, LED strip, kami nganggo UL / CE kabukti LED, biasana tiasa nganggo 6-8ye .. .


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk  Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign
Bahan  akrilik, stainless steel
Anti karat, teu aya deformasi, teu diudar, seueur warna stainless steel sayogi, tahan korosi, tahan cai, seuneu. 
Pigura  pilihan stainless steel, beusi, logam 
Produk réngsé  Gampang dipasang, beroperasi numutkeun gambar instalasi 1: 1 sareng manual 
pilihan sumber cahaya  Modul LED, LED strip, urang nganggo UL / CE anu dibuktikeun LED, normalna tiasa nganggo 6-8year, Glade IP67 waterproof LED, saé pikeun dianggo di luar. 
LED  kakuatan low / panas low / kacaangan tinggi / cahaya seragam / umur panjang / taiwan chip 
Font  tanda khusus, font naon waé anu sayogi 
tegangan input  AC110V-220V
Tegangan kaluaran DC12V
hawa digawé  -30 dugi 85 darajat
 
asesoris Transformator listrik pikeun hiji sét, 1: 1 gambar instalasi sareng obor instalasi
Aplikasi  dipaké pikeun ruangan / outdoor / toko / bank / bumi / pabrik / sakola / salon réstoran / bar / situs konstruksi / paméran / iklan / kantor jsb 
Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign (1)
Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign 1
Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign (2)
Custom 3D Advertising Signboard Acrylic Frame Led Front Lit Neon Letter Sign2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami