Acrylic Neon Custom Board Holder Light Indoor Edge Lit Base Laser Engraving LED Sign

Pedaran pondok:

Ieu kado leutik populér pisan. Mimiti, urang parantos ngaluluskeun sistem sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Urang gaduh 14 taun pangalaman manufaktur. Éta ku kabel listrik, tiasa langsung dicolok kanggo dianggo. Éta diwangun ku dua bagian, bagian bercahya nyaéta bahan akrilik kualitas luhur. Dasar na kai. Bagéan pola na nyaéta nyetak layar sutra, ngagunakeun cet lingkungan, caket anu saé, henteu gampang dikupas. Dasar kai ngagaduhan tékstur anu saé sareng dukungan, stabil klasik. Nya b ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu kado leutik populér pisan.
Mimiti, urang parantos ngaluluskeun sistem sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Urang gaduh 14 taun pangalaman manufaktur.
Éta ku kabel listrik, tiasa langsung dicolok kanggo dianggo.
Éta diwangun ku dua bagian, bagian bercahya nyaéta bahan akrilik kualitas luhur. Dasar na kai.
Bagéan pola na nyaéta nyetak layar sutra, ngagunakeun cet lingkungan, caket anu saé, henteu gampang dikupas.
Dasar kai ngagaduhan tékstur anu saé sareng dukungan, stabil klasik.
Sensitipitas saklar tombol na tinggi, tiasa ngajaga warna saderhana, ieu lemes pisan, atanapi tetep 7 warna kedip-kedip, ieu sakti pisan.
Éta kado Natal anu kualitas luhur.

Ngaran Produk

Motong laser akrilik moderne Profesional khusus dipimpin cahaya wengi

Bahan

Akrilik / PMMA sareng kai

Pamakéan

hiasan

Diménsi (MM)

Ukuran ngarobih

Warna Produk

Disaluyukeun

Logo

ODM / OEM

Cara pembayaran

Deposit 30%, 70% sateuacan kiriman

Base Laser Engraving LED Sign4
Base Laser Engraving LED Sign5
Base Laser Engraving LED Sign6
Base Laser Engraving LED Sign7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami