Tampilan Kalung Acrylic Stand

  • Acrylic Clear Jewelry Organizer Necklace Stand And Display Case

    Acrylic Hapus Perhiasan Organizer Kalung Stand Sareng Kasus Tampilan

    Nami Produk Akrilik Jelas Perhiasan Pangatur Kalung Ngadeg sareng Tampilan Kasus Kalayan 12 Kait Ukuran 13 ″ (H) x 4 ″ (W) x 4 ″ (L) Bahan Acrylic Warna Hapus OEM / ODM Sadia MOQ Nampi jumlah sakedik, Kontak Pikeun Detil Sertifikasi BSCI , TUV, PROP 65, ISO9001 QC Control 100% inspeksi sateuacan dikirim, inspeksi Spot sateuacan ngintunkeun waktos kiriman Kanggo produk stock, pangiriman dina 3-7 dinten; Pikeun produk unstock, sakitar 20-40 dinten ...
  • Clear Acrylic Necklace & Earring Jewelry 3D Bust Display Stand

    Jelas Acrylic Kalung & Anting Perhiasan 3D Bust Display Stand

    (1) Bahan; Kualitas luhur akrilik transparan (sayogi dina warna, tembus, acrylic ibun sanded,). (2) Logo: Percetakan / ukiran laser / stamping emas, sandwich sareng sajabana (3) Warna: Ukuran adat, warna, bentuk & logo anu sayogi. (4) Fitur: Tepi digosok tinggi, Ramah lingkungan. (5) Téhnik: Motong, motong, ngagosok, ngabengkokkeun. (6) Pamakéan: pikeun acara tampilan. (7) Penampilan: jelas, modis, anggun, indah, faddish. (8) Kandel sareng pangukuran: sakumaha pamundut anjeun. (9) Styl ...
  • Clear Plate Jewelry Display Neck Stands Acrylic Necklace Display

    Jelas Plat Perhiasan Tampilan Beuheung nangtung Acrylic Kalung Tampilan

    Bahan akrilik pikeun tampilan kalung akrilik Warna jelas atanapi khusus Ukuran ukuranana dikustomisasi Kandel Biasana 2-10 mm per pamundut anjeun MOQ Biasana 300 pcs / set numutkeun desain anjeun OEM / ODM Wilujeng sumping Logo Tiasa disaluyukeun Tempat Asalna Guangdong, Cina (Daratan) Kamampuhan suplai 100.000 PCS / bulan Paking Kemasan individu anu aman (pe / kantong gelembung) + Waktos pangiriman karton luar anu kuat Dina 7 dugi ka 15 dinten damel gumantung kana & ...
  • Crystal clear custom plexiglass jewelry storage divided tray acrylic necklace display racks

    Panyimpenan perhiasan plexiglass kristal jelas kabinét namparan rakitan kalung akrilik

    Item Kristal jelas gudang perhiasan plexiglass custom dibagi baki akrilik kalung tampilan rak Bahan Top kelas akrilik Ukuran custom Kandel 1.5mm, 2mm, 3mm, jsb atanapi numutkeun anjeun Kandel Transparan, Bodas, Hideung atanapi Logo Khusus & nyetak Kasayogikeun, Silkscreen atanapi MOQ 50 Ukiran Produksi waktos 5 ~ 7 dinten kanggo sampel, 20-30 dinten damel pikeun produksi masal saatos sampel dikonfirmasi Pamayaran T / T, Western Union, Paypal Loading por ...
  • Handmade frosted acrylic jewelry necklace display holder

    Paméran kalung perhiasan akrilik ibun buatan tangan

    barang tampilan barang tampilan nami handmade buram akrilik kalung tampilan kartu Bahan akrilik Pamakéan perhiasan tampilan, sapertos liontin kalung, ukuran kristal kalung disesuaikan Jenis kartu tampilan perhiasan kualitas luhur Warna Hapus, bodas, Hideung atanapi warna sanésna anu anjeun hoyong layar Sutra Logo atanapi percetakan sareng tiasa tambahkeun logo anjeun nyalira
  • Mannequin Necklace Jewelry Pendant Display Stand Holder

    Mannequin Kalung Perhiasan Pendant Display Stand Holder

    Bahan Plastik Singular packing pe tas + kotak jero + karton luar Kemasan luar karton bergelombang, tanda pengiriman barang didamel sakumaha pamundut pelanggan
  • Jewelry holder box Transparent Acrylic stand Storage box

    Kotak wadah perhiasan Transparan Acrylic nangtung Panyimpenan kotak

    Ngaran Produk Kotak Penyimpanan Perhiasan Akrilik Ukuran 13 * 13 * 18.5cm Bahan Acrylic Warna Transparan Fungsi Tampilan & Panyimpenan OEM / ODM Sadia sareng wilujeng sumping