Paméran roko cahayana akrilik sareng tukang nyurung

Pedaran pondok:

Item Acrylic bercahya showcase roko kalayan bahan pusher Bahan Akrilik Logo Logo ngarobih Warna / Wangun / Font Disaluyukeun OEM / ODM Kawat Ditarima CCC kawat sertifikasi Sampel Diterangkeun waktos 3-8 dinten Sampel Istilah Pangiriman DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, jsb Jasa Naon waé warna & ukuran & logo sayogi. Desain sareng ideu Pelanggan wilujeng sumping. Wilujeng sumping di urutan sampel. Modeu koperasi OEM / ODM tinggi ngaapresiasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Paméran roko cahayana akrilik sareng tukang nyurung
Bahan Akrilik
Logo Logo ngarobih
Warna / Wangun / Font Disaluyukeun
OEM / ODM Ditarima
Kawat Kabel CCC Certified
Sampel waktos Diterangkeun 3-8 dinten
Sampel istilah Pengiriman DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, jsb
Palayanan Sagala warna & ukuran & logo sayogi.
Desain sareng ideu Pelanggan wilujeng sumping.
Wilujeng sumping di urutan sampel.
Modeu koperasi OEM / ODM tinggi ngaapresiasi.
Acrylic illuminated cigarette showcase with pusher (1)
Acrylic illuminated cigarette showcase with pusher 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami