Tentang Kami

Profil Perusahaan

Xiamen Green Sun Technology Co., Ltd.

Xiamen Green Sun Technology Co., Ltd. ngahususkeun kana produk tampilan akrilik. Kalayan tim produksi anu propésional sareng berpengalaman, maju dina alat, pangiriman tepat waktuna, kami kéngingkeun apresiasi tinggi ti klien kami di panjuru dunya. Dumasar kana konsép win-win, kaseueuran klién daék ngahijikeun kerjasama jangka panjang sareng kami.

Kami ahli pikeun seueur jinis iklan pubilicze sareng produk kabinét tampilan, sapertos unggal jinis make-up shoppe, shoppe telepon sélulér, kabinet elctronic, pakakas tampilan baju, kotak lampu POP, tabel promosi, tampilan bahan pangan, prosés organik sareng sajabana Produkna parantos dijual di daérah anu jauh, sapertos Asia Kidul-wétan, Wétan Tengah Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Australia jsb.

factory-tour1
factory-tour2
factory-tour3
factory-tour4

Service kami

Desain customzied. Gagasan desain propésional gratis tiasa ditawarkeun.  
Diwaler tepat waktu. Anjeun panilitian atanapi patarosan bakal dibales dina 24 jam.
Kami nampi order alit. MOQ kami langkung ti 50 buah.
Kami pabrik langsung. pabrik langsung pikeun ngahémat biaya pameseran anjeun.
Produk rélatif.

Kami leyuran parantos ngaliwat sertifikasi terampil nasional sareng parantos ditampi di industri konci kami.
Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngaladénan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan.