12 botol 24 botol ngarobih desain akrily bin keri cahayana És LIPI

Pedaran pondok:

Nami produk 12 botol 24 botol desain khusus acrylic chilly bin cahayana És LIPI Bahan Acrylic Warna jelas Diménsi 12 botol 156x390x210mm 24bottle 156x500x210mm atanapi khusus MOQ 200 pcs Logo silkscreen, ukiran laser, UV Percetakan Paket polybag + busa + karton box Sampel Waktu 3-5 damel dinten Waktu Leam 15-20 dinten damel, dina waktos pangiriman


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

12 botol 24 botol ngarobih desain akrily bin keri cahayana És LIPI

Bahan

Akrilik 

Warna

jelas 

Diménsi

12 botol 156x390x210mm 

24 botol 156x500x210mm

atanapi ngarobih

MOQ 

200 pcs

Logo

silkscreen, ukiran laser, UV Percetakan

Pakét

polybag + busa + kotak karton

Sampel Waktos

3-5 dinten damel

Waktos Leam

15-20 dinten damel, dina waktos pangiriman

chilly bin illuminated Ice bucket1
chilly bin illuminated Ice bucket4
chilly bin illuminated Ice bucket5
chilly bin illuminated Ice bucket3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami