Produk Kami

Xiamen Green Sun Technology Co., Ltd.

Kalayan tim produksi anu propésional sareng berpengalaman, maju dina alat, pangiriman tepat waktuna, kami kéngingkeun apresiasi tinggi ti klien kami di panjuru dunya.
Ngahubungan Spesialis

  • about-us

Tentang Kami

Xiamen Green Sun Technology Co., Ltd ngahususkeun kana produk tampilan akrilik. Kalayan tim produksi anu propésional sareng berpengalaman, maju dina alat, pangiriman tepat waktuna, kami kéngingkeun apresiasi tinggi ti klien kami di panjuru dunya. Dumasar kana konsép win-win, kaseueuran klién daék ngahijikeun kerjasama jangka panjang sareng kami.

Kami ahli pikeun seueur jinis iklan pubilicze sareng produk kabinét tampilan, sapertos unggal jinis make-up shoppe, shoppe telepon sélulér, kabinet elctronic, pakakas tampilan baju, kotak lampu POP, tabel promosi, tampilan bahan pangan, prosés organik sareng sajabana Produkna parantos dijual di daérah anu jauh, sapertos Asia Kidul-wétan, Wétan Tengah Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Australia jsb.

Urang
palayanan

Desain khusus, Waktos Tepat, Kami nampi urutan alit

Desain customzied. Gagasan desain propésional gratis tiasa ditawarkeun. Diwaler tepat waktu. Anjeun panilitian atanapi patarosan bakal dibales dina 24 jam. Kami nampi mesen alit. MOQ kami langkung ti 50 buah.

certificate
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner